Tandproteser

Har du behov for tandproteser?

​Hos Tandteknikker Annette Andersen tilbyder vi alt inden for aftagelige tandproteser. Vi laver både helproteser, delproteser, implantater, flexproteser, stålproteser, immediatproteser og duracetalproteser. Er du nervøs for, at dine nye proteser ikke ligner de nuværende, tilbyder vi også kopiproteser, hvor vi kopierer din gamle protese så udseendet bevares.

​Behovet for tandproteser kan opstå hos både yngre og ældre, der har mistet en eller flere tænder og dermed har brug for erstatning af det naturlige tandsæt. Ønsket om en protese kan både opstå på grund af et udseendemæssigt problem eller et tyggeproblem, alt afhængig af, hvilke af mundens tænder, der er berørt.

Vi hjælper dig til et pænere smil

Som professionelle tandteknikkere tilbyder vi en seriøs og holdbar behandling til dig, der ønsker en hurtig erstatning for manglende tænder. Vi ser altid på dine individuelle behov og vurderer herefter, hvilken løsning, der vil være den bedste for netop dig og dit smil. Med helproteser har vi mulighed for at erstatte hele tandsættet, mens vi med delproteser kan tilbyde dig en flot og holdbar behandling, hvor du stadig bevarer nogle af dine egne tænder. Ligegyldigt typen af proteser, kræver behandlingen tilvænning. Oplever du problemer i den første tid efter behandlingen, står vi naturligvis klar til at hjælpe og vejlede dig om, hvordan du bedst muligt vænner dig til din nye protese.

Kontakt os i dag

Har du brug for proteser eller andre former for tandteknisk behandling, så kontakt vores klinik i Taastrup på telefon 43 99 41 71 eller klinikken i Smørum på telefon 44 66 62 60​​. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på aatandteknik@hotmail.com