Professionel tandklinik i Taastrup

Mangler du en eller flere af dine tænder? Fraværet af en eller flere tænder kan være ubehageligt. Både af hensyn til udseendet men også fordi det kan skabe problemer med at tygge. Måske du allerede har en tandprotese, men har brug for et eftersyn; eller måske du gerne vil høre noget mere om mulighederne for at få en tandprotese i Taastrup? Hos Annette Andersen din lokale tandklinik i Taastrup kan du få kyndig vejledning i, hvordan du bedst får smilet tilbage. Det hele starter med en samtale, hvor vi afdækker dine ønsker og behov.

Kontakt mig i dag

Modtag behandling af tandproteser ved din tandklinik.

​Hos Klinisk Tandtekniker Annette Andersen tilbyder jeg alt inden for aftagelige tandproteser. Hvad enten du foretrækker hjemmebehandling eller fremmøde på vores tandklinik i Taastrup, vil vi gerne tilbyde en gratis og uforpligtende samtale.

Jeg bruger det nyeste inden for tandproteser som er 3D scanning, så slipper du for de traditionelle aftryk. Jeg laver både helproteser, delproteser, implantater proteser, flexproteser, stålproteser, immediat proteser og Proteser med usynlige bøjler, altså alt inden for tandproteser. Er du nervøs for, at dine nye proteser ikke ligner de nuværende, tilbyder jeg også kopiproteser. I min tandklinik i Taastrup kopierer jeg din gamle protese så udseendet bevares.

​Behovet for tandproteser kan opstå hos både yngre og ældre! Dette kan ske efter de har mistet en eller flere tænder. Og de har dermed brug for erstatning af deres naturlige tandsæt. Ønsket om en protese kan både opstå på grund af et udseendemæssigt problem eller et tyggeproblem, alt afhængig af, hvilke af mundens tænder, der er berørt. Du er mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvilke muligheder jeg kan tilbyde dig i forbindelse med en tandprotese i Taastrup!

Kontakt mig i dag

Få din tandprotese i Taastrup fra en erfaren klinisk tandklinik!

Som en professionelle klinisk tandtekniker tilbyder jeg en seriøs og holdbar behandling til dig, der ønsker en hurtig, god og præcis erstatning for manglende tænder. På min tandklinik i Taastrup ser altid på dine individuelle behov og vurderer herefter, hvilken løsning, der vil være den bedste for netop dig og dit smil.

Med helproteser har vi mulighed for at erstatte hele tandsættet, mens vi med delproteser kan tilbyde dig en flot og holdbar behandling, hvor du stadig bevarer nogle af dine egne tænder. Ligegyldigt typen af proteser, kræver behandlingen tilvænning. Oplever du problemer i den første tid efter behandlingen, står jeg naturligvis klar til at hjælpe og vejlede dig om, hvordan du bedst muligt vænner dig til din nye protese.

Husk nu, at lige meget om du foretrækker en hjemmebehandling eller et fysisk fremmøde på vores tandklinik i Taastrup, vil vi gerne tilbyde en gratis og uforpligtende samtale. Dit forløb bliver skræddersyet til dig når du skal have lavet en tandprotese i Taastrup. 

Kontakt mig i dag
Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker

Kontakt din tandklinik i Taastrup, og få lavet din tandprotese!

Kontakt os i dag – Har du brug for proteser eller andre former for tandteknisk behandling, så kontakt vores tandklinik i Taastrup på telefon 43 99 41 71. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på aatandteknik@hotmail.com