Hjemme behandling af tænder i Smørum

Vi tilbyder også udkørende hjemme behandling af tænder i Smørum og omegnen. Hvis Du af grund ikke har mulighed for at komme til vores klinik i Smørum, så kan klinikken komme til dig. Dette kan blandt andet være på grund af sygdom, er gangbesvær, handicap eller lignende.

Behandling af tænder i Smørum – Plejehjem eller sygehus? Vi kommer til dig!

Hvis du som tandpatient er boende på et plejehjem i Smørum eller omegn, eller eventuelt er midlertidigt indlagt på et sygehus, og har brug for en behandling. Så kommer Den Kliniske Tandtekniker ud til dig. Ved en udkørende tantekniker koster en behandling selvfølgelig lidt mere. Men denne løsning kan være en god fordel for dig som har svært ved at komme fysisk til tandlægen.

Har du brug for at læse mere om de forskellige behandlinger vi blandt andet tilbyder, så kan du med fordel læse mere om vores to klinikker her: Taastrup & Smørum. Hvis du har brug for at booke en tid til en udkørende behandling af tænder, eller har spørgsmål til behandlingerne. Så kan du kontakte os på en af de nedenstående numre, til den specifikke klinik. Eller kontakte os via vores kontaktformular.

Selvom vores tandteknikere er placeret i Smørum og Taastrup, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os hvis du er boende, eller indlagt mange kilomenter væk fra disse lokationer. Kontakt os og så finder vi sammen en løsning der passer dig!

Behandling af tænder | udkørende behandling af tænder | Klinisk Tandtekniker | Behandling af tænder Smørum | udkørende behandling af tænder smørum.