Behandlinger – Tandproteser – Smørum

Vores behandlinger ift. tandproteser i Smørum.

Vores Klinisk Tandklinik har både Placering i Taastrup og her i Smørum. ​Men vores ydelser forbliver det samme. Derfor tilbyder vi også aftagelige tandproteser i Smørum, og alt det tilhørende inden for dette område. Dette inkludere blandt andet: Helproteser, delproteser, implantater, flexproteser, stålproteser, immediatproteser og duracetalproteser. Hvis du allerede skulle sidde inde med en tandprotese, tilbyder vi også kopiring af dine nuværende protese, så de får det samme udseende mm.

​Manglende tænder eller behovet for tandproteser, kan ske i en hvilken som helst alder. Oftest skyldes manglende tænder alderdom, men det kan også være genetisk, skader eller bl.a. sygdom der kan forsage dette problem.  Man kan få en tandprotese, efter de har mistet en til flere tænder. Proceduren og protesen er afhængig af hvor mange tænder de har tilbage. Når man gør brug af en protese kan det både skyldes ønsket om et pænere smil, men det kan også være grundet et gevaldigt tyggeproblem.

Tandproteser – Har du brug for et nyt smil?

I vores klinik, tilbyder vi som professionelle tandteknikkere, en langvarig og holdbar løsning der er lavet individuelt efter dit ønske og behov. Vi skaber i samarbejde med dig, en tandprotese der opfylder lige netop dine krav, og vurdere derefter hvilken protese der passer vores løsning bedst, for dig og dit smil. Når det kommer til helproteser, betyder dette at det er en komplet erstatning af dit tandsæt, hvori en delprotese kun dækker de tænder der skulle mangle. Ligegyldigt typen af proteser, kræver behandlingen tilvænning.

Hvis du skulle opleve problemer, eller tilpasningsvanskeligheder efter din behandling. Så står vores tandteknikkere klar til at hjælpe dig videre i behandlingen.

 

Mangler du tænder? Få en tandprotese i Smørum!

Har du spørgsmål vedrørende tandproteser, eller en af vores andre tandtekniske behandlinger? Så er du altid velkommen til at kontakte vores klinik i Smørum på telefon 44 66 62 60. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på aatandteknik@hotmail.com

 

Tandproteser i Smørum | Tandproteser Smørum | Klinisk Tandteknikker