Hjemmebehandling

Har du af en grund ikke mulighed for at komme til tandteknikeren?

Så har vi også mulighed for at tilbyde hjemme behandling af tænder i Taastrup. På den måde kommer klinikken komme til dig. Din grund kunne potentielt være sygdom, gangbesvær, handicap eller lignende. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning for dig!

Udkørende behandling af tænder i Taastrup og omegn!

Er du midlertidigt indlagt på hospitalet, eller har du gangbesvær, eller sygemeldt? Så kan du med fordel gøre brug af vores hjemme behandling af tænder i Taastrup og omegn. Her i vores klinikker tilbyder vi nemlig også vores kunder muligheden for at få et hjemmebesøg af os, så det er mere belejligt for dig. Ved at gøre brug af en en mobil tandteknikker som kan komme til dig, bliver prisen selvfølgelig lidt højere. MEN vi oplever ofte at vores kunder med glæde vil betale lidt mere, for en løsning der kan passe deres hverdag og deres tænder.

Plejehjem eller sygehus?  Få behandlet dine tænder nu!

Hvis du skulle have lyst til at vide mere om vores behandlinger så kan du med fordel læse mere om tandproteser og vores klinikker her: Taastrup & Smørum. Har du lyst til at booke en tid til en hjemme behandling af tænder, eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på en af de nedenstående numre, til en af vores klinikker. Eller skriv til os via vores kontaktformular.

Selvom vores tandteknikere er placeret i Smørum og Taastrup, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os hvis du er boende, eller indlagt mange kilomenter væk fra disse lokationer. Kontakt os og så finder vi sammen en løsning der passer dig!