Helproteser

Få smilet tilbage hos klinisk tandtekniker Annette Andersen. Jeg har mange års erfaring med at lave helproteser i Taastrup (også kaldt gebis) og bruger den nyeste teknologi til at give dig ekstra bid og et smukt smil. Kontakt mig i dag og hør hvad dine muligheder er.

En helprotese kan erstatte alle tænder i over- og underkæbe.

En helprotese sidder fast ved hjælp af det vakuum der dannes mellem gummen og tandprotesen. Jeg laver helproteser som er nemme at vænne sig til. Jeg kan tage et kopi af den gamle tandprotese. Det gør at vi kommer meget tæt på det smil og den måde som den gamle helprotese føles på.

Naturligvis kan jeg også ændre den måde som tandprotesen ser ud på. Hvis man gerne vil komme tæt på sit oprindelig smil kan man tage et foto med fra dengang hvor man havde de oprindelige tænder.

Jeg kan også scanne din protese. For dig som kunde er det luksus at kunne forny sin protese uden ubehag fra traditionelle aftryk.

Klinisk tandtekniker med erfaring inden for helproteser i Taastrup & omegn

Hos Annette Andersen får du en rar og professionel klinisk tandtekniker med mange års erfaring. Jeg lægger vægt på service og kvalitetsprægede behandlinger. Du vil altid modtage en omhyggelig behandling leveret med et smil, når du kommer hos mig. I min klinik er jeg den faste tandtekniker og jeg følger dig fra start til slut for at give dig dit drømmesmil og en tyggeevne helt i top.

Forundersøgelsen er altid gratis hos mig. Det betyder at du kan få en uforpligtende indledende samtale om, hvad jeg kan tilbyde af helproteser i Taastrup inden du lægger pengepungen på bordet. Det er vigtigt for mig at du kan føle dig tryg og får en gennemsigtighed om prisen, når du vælger en behandling hos mig.

Vælg mellem klinik og hjemmebehandling

Jeg holder til i min klinik inde i Taastrup. Her har jeg sørget for et behageligt lokale i trygge omgivelser. Uanset om det er første gang du skal stifte bekendtskab med helproteser eller du har brugt dem i mange år, hjælper jeg dig gerne i min klinik i Taastrup. Her har jeg givet mange smilet igen.

Nogle foretrækker at få behandling inden for hjemmets fire vægge og jeg tilbyder derfor også hjemmebehandling i hele området omkring Taastrup. Hvad enten du bor i Ballerup, Ishøj, Albertslund, Hedehusene, Smørum eller en anden by i nærheden, kører jeg gerne ud. Tag kontakt i dag og lad os få en snak om, hvad du foretrækker.

Find den bedste løsning

Der er mange muligheder inden for helproteser i Taastrup. Sammen med dig vil jeg gerne finde frem til den bedste løsning for dig. Når du får den gratis forundersøgelse, vil jeg altid gerne lære dig og din historik at kende, så vi kan finde frem til den bedste protese. Kontakt mig i dag og få dit naturlige smil igen.