Gode råd

Har brug for gode råd til mundhygiejne?

En gennemført mundhygiejne er nødvendigt for et godt velbefindende med en tandprotese. Ved blot at følge et par simple råd omkring brug af tandproteser, kan De sikre en god mundhygiejne og beskytte tandprotesen.

  • Uanset hvor godt en tandprotese sidder fast og slutter til, kan der trænge mad ind mellem protesen og gummerne. Derfor skal den ofte tages ud og gøres ren, så skyl altid protesen grundigt efter hvert måltid.
  • Ved rensning er det en god ide at fylde håndvasken med vand, eller lægge et håndklæde under, der hvor De rengøre tandprotesen. Risikoen for at tandprotesen skades, hvis De skulle tabe den, mindskes dermed væsentligt.
  • Børst desuden protesen grundigt mindst 2 gange dagligt. Brug ikke tandpasta da det indeholder slibemiddel som ridser protesens overflade. Anvend i stedet rensemiddel der er beregnet til tandproteser. Børst gummerne, de naturlige tænder og evt. implantater med tandpasta.
  • Sover du ikke med protesen om natten, rengøres denne og lægges tørt for at undgå bakteriedannelse.
Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker

Har du nogle spørgsmål?

Har de spørgsmål vedrørende tandproteser, god mundhygiejne eller vores klinikker. Så er de altid velkommen til at kontakte mig.

I vores klinik er vi specialister inden for tandproteser og behandlinger deraf. De kan med fordel få et overblik over vores behandlinger.

Kontakt mig Se vores behandlinger