Delproteser

Med en delprotese kan du få et naturligt udseende tilbage til dit tandsæt. Modsat en fuld tandprotese, går delproteser ind og giver plads til de originale tænder i munden. Således kan du supplere dine naturlige tænder med en meget naturtro protese, som fylder hullerne ud.

Klinik eller hjemmebehandling

Jeg har hjemme i min klinik i Taastrup, hvor du finder varme smil og trygge rammer. Som tandtekniker laver jeg delproteser i Taastrup med et smil og sørger for at du føler dig tilpas hele vejen. Man siger jo at smil smitter – det gælder også i min klinik, hvor du får god grund til at smile igen.

Jeg tilbyder også hjemmebehandling. Hvis du foretrækker en behandling i dit eget hjems fire vægge kører jeg gerne ud til dig i hele Taastrup området. Det gælder blandt andet byer som Ballerup, Albertslund, Ishøj, Hedehusene, Smørum – samt alle de mindre byer derimellem. Så hvis du leder efter en dygtig Klinisk tandtekniker til at hjælpe dig med delproteser i Taastrup kan jeg hjælpe dig – helt uden du skal rejse langt.

Få en dygtig klinisk tandtekniker til at lave din delprotese i Taastrup!

Hos Annette Andersen får du en venlig og professionel behandling af en klinisk tandtekniker med mange års erfaring. Med den nyeste teknik 3Dscanning, så slipper du for de traditionelle aftryk ,og får en mere præcis tandprotese. I min klinik får du en fast tandtekniker med vægt på service og et fokus på kvalitet. Jeg vil som din faste tandtekniker give dig en omhyggelig og venlig behandling, hvor jeg personligt følger dig fra start til slut.

Den første konsultation vil altid være gratis og uforpligtende. Her snakker vi om de forskellige muligheder for delproteser i Taastrup og jeg lytter til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for mig at vi lander på den helt rigtige behandling for dig og at du får fuld gennemsigtighed i forhold til prisen. Til den gratis forundersøgelse får du derfor altid et prisoverslag inden vi går i gang.

Råd og vejledning

Det er vigtigt for mig at forstå dine ønsker for dit tandsæt, så jeg kan give dig den bedste behandling. Jeg har lavet delproteser nær Taastrup i mange år og kan derfor give dig et godt bud på hvad dine muligheder er og hvad det vil koste dig. Kontakt mig i dag og lad os finde et tid til en god snak om, hvad jeg kan gøre for dig for at give dig smilet tilbage.