Flex protese

Flex protese også kaldet Re Sure og en flex tandprotese, er en delprotese der er flexibel og har usynlige bøjler. Det vil sige at du skal havde nogle naturlige tænder at hæfte protesen på.

ReSure er en aftagelig tandprotese lavet af et fuldsyntetisk protesemateriale. Resure delprotese kan anvendes til dig, der har svært ved at acceptere metalstel, eller har allergi overfor krom-kobolt eller PMMA-akryl.

Egenskaber for delprotesen ReSure

Med ReSure er protesebasis, forbindelser og bøjler produceret af termoplastisk polyamid. Protesen er fleksibel og har samme styrke som et stel lavet af metal, men er monomer-fri og derfor lav-allergen.

Protesens elasticitet ligger mellem PMMA akryl og nylon. Materialet er stærkt. Protesen kan produceres i mange forskellige farver. Bøjler produceres som standard i klar akryl, men kan mod et tillæg også laves i gingivafarvet akryl.

Fordele ved en ReSure tandprotese

Akrylen, som tandprotesen er lavet af, er monomer-fri og derfor lav -allergen. Materialet er minimalt hydrofilt det vil sige at det absorberer meget lidt/ ingen fugt eller ubehagelig lugt. De vigtige forbindelser og bøjler kan fremstilles i translucent akryl, og er derfor meget diskrete. Bøjlerne kan derfor implementeres på en endnu mere elegant måde end i en delprotese fremstillet med stålbøjler

Indikationer ved en flexprotese

ReSure thermoplastisk akryl er egnet som stel-materiale. ReSure er det ideelle materiale til patienter med Burning Mouth Syndrome eller med allergi overfor PMMA akryl og/eller monomer.

Denne type af proteser bliver altid lavet med 3D scanning for præcist resultat.

Kontakt klinisk tandtekniker Annette Andersen fra Taastrup
Og få et uforbindende undersøgelse og pris overslag

Kontakt os
Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker