Naturtro tandproteser

Leder du efter en tandprotese, som ser naturlig ud? Hos Tandklinik Annette Andersen kan du få lavet tandproteser i Taastrup, som ligner dine naturlige tænder til forveksling. Jeg er eksperter i flere forskellige former for tandproteser, så du kan få præcis det smil, du drømmer om. Jeg bruger 3D scanner ,i stedet for de traditionelle aftryk ,dette giver mere præcise proteser, som kræver få eller ingen tilretning bagefter.

Erfaren tandtekniker

Få lavet en tandprotese hos en professionel klinisk tandtekniker, der har styr på sit kram. Hos Annette Andersen lægger jeg vægt på service og kvalitetsprægede behandlinger. Jeg har mange års erfaringer med at lave tandproteser i Taastrup og som din faste tandtekniker vil du altid få en venlig og omhyggelig behandling hos mig. Jeg vil altid gerne give dig den bedste vejledning i, hvordan du får det tandsæt, du drømmer om.

Første konsultation er altid gratis og uforpligtende. Ved første møde får du altid en forundersøgelse med et prisoverslag. Det er vigtigt for mig, at vi bliver enige om valget blandt tandproteser før vi går i gang og at du mærker gennemsigtighed omkring pris og tidsrammer. Du behøver derfor ikke at frygte for ubehagelige overraskelser på pengepungen.

Klinik eller hjemmebehandling

Du finder mig oftest i min klinik i Taastrup by. Her vil du blive mødt med trygge rammer og varme smil. Jeg kan godt lide at bryste mig af at være Danmarks venligste tandtekniker. Jeg plejer at sige, at jeg kan give dig smilet tilbage. Med mine tandproteser i Taastrup får du så flot et tandsæt, at du næsten ikke kan lade være med at smile tilbage – hver gang.

Hvis du foretrækker at få foretaget behandlinger i velkendte omgivelser kan jeg tilbyde hjemmebehandling i dit eget hjem. Jeg kører glædeligt i hele omegnen omkring Taastrup for at sørge for at du får den bedste behandling. Det inkluderer blandt andet Smørum, Ballerup, Ishøj, Albertslund, Hedehusene og alle små flækker derimellem.

Kyndig vejledning

Lad os få en snak om dine forventninger og ønsker. Jeg er altid meget lydhør overfor mine patienters ønsker og giver dig en ærlig vejledning i hvad jeg mener vil være den bedste løsning blandt mulige tandproteser nær Taastrup for at du kan få et naturtro smil. Kontakt mig i dag – så kan vi finde en tid der passer dig.

Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker