Implantat proteser

Mange oplever, at overkæbe- og underkæbeprotesen med tiden bliver løsere og løsere. Dette skyldes som oftest, at gummen svinder ind. Nogle patienter oplever, at ganen i overkæben er et stort problem. Andre patienter at underprotesen ikke vil sidde fast. Med tryklåseproteser også kaldet implantat proteser sikres at protesen stabiliseres, så den sidder fast. Når du har klikket protesen på plads, kan du stole på, at den bliver der.

Ganefri implantat proteser

Oplever man at overkæbeprotesens gane som et stort problem. Den gør, at man ikke kan smage og tale som før. For mange kan det ligeledes give opkastningsfornemmelser at bruge proteser med gane. Ved brug af implantater kan man fremstille en fastsiddende protese i overkæben uden gane. Med en ganefri protese behøver du ikke at frygte at protesen løsner sig.

Et implantat er en kunstig tand-rod, som kan indsættes hvis man mangler de naturlige tænder og derved mulighed for fastgørelse.

Implantater indsættes ved en tandlæge, ved brug af lokalbedøvelse.
Implantater er lavet af titanium og har den fantastiske evne at de kan gro fast i kæbeknoglen.

Op helingstid når man har fået indsat implantater afhænger af knoglekvalitet og om det er i under- eller overkæben. Men regn med ca. 3 måneder. protese gøres fast i munden ved hjælp af tryklåse, hvor den ene halvdel af tryklåsen sidder på implantatet, og den anden halvdel sider på protesens underside.

En implantatprotese giver tryghed i hverdagen fordi du kan spise og grine uden at være nervøs for om protesen løsner sig.

Det er i dag muligt at sætte en tandprotese fast på implantater med små tryklåse. De indopererede implantater fungerer som kunstige tandrødder.

Trods du evt. lige har fået fjernet tænder, søger jeg for du ikke har en mellem periode uden tandprotese.

Kontakt Klinisk tandtekniker Annette Andersen
Sammen finder vi den rigtige løsning.

Kontakt os
Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker