Immediat Protese

En immediat protese er en tandprotese, som sættes umiddelbart efter tandudtrækning. Tandprotesen bidrager til opheling af gummen og stopper eventuelle blødninger. I og med at protesen isættes direkte efter tandudtrækning, behøver du dermed ikke at gå tandløs og vente på at få en tandprotese færdiggjort.

Kontakt os

 

Det tager tid at hele op efter en tandudtrækning, og helingen forløber individuelt fra person til person. Immediat tandproteser der bliver fremstillet hos mig Klinisk tandtekniker Annette Andersen, er selvfølge fremstillet med den nyeste teknik 3D scanning så du altid får den mest præcise protese og slipper for traditionelt aftryk, så ingen ulækkert aftryks materiale i munden. Protese skal næsten altid tilpasset løbende gennem op helingsperioden, da gummer og mundforhold vil ændre sig drastisk. Denne kontinuerlige tilpasning sikrer at tandprotesen vil fungere optimalt og føles behagelig i munden.

Den første konsultation vil altid være gratis og uforpligtende. Her snakker vi om forløbet, ønsker til udseende, farve på tænderne i Taastrup og jeg lytter til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for mig at vi lander på den helt rigtige behandling for dig og at du får fuld gennemsigtighed i forhold til prisen. Til den gratis forundersøgelse får du derfor altid et prisoverslag inden vi går i gang. Jeg hjælper dig med ansøgningen til kommunen hvis det er aktuelt.

Hvordan fungerer en immediat protese?

En immediat tandprotese fremstilles inden tandudtrækning, og med 3D scanning ,føler du intet ubehag, og er mere præcis i det færdig resultat. Immediat protesen isættes ofte imens du stadig er lokalbedøvet. Protesen hjælper med at stoppe den umiddelbare blødning forbundet med tandudtrækningen, og hjælper til sund op heling af gummen. I nogle tilfælde fungerer en immediat tandprotese som en overgangsprotese, hvis du skal have trukket større kindtænder ud. Generelt tager det 3-6 måneder eller længere for gummen at udvikle sin nye naturlige form og størrelse.

Kontakt os

 

Hvem er egnet til at bærer en immediat protese?

En immediat protese er til dig som skal have trukket en eller flere tænder ud, og ikke ønsker at gå tandløs i flere dage/uger. Det er nødvendigt løbende at udføre rettelser og midlertidige rebaseringer i form af softliner behandlinger under op helingsperioden, da gummen konstant ændre sig. Dette kan være en længere proces, i og med at du skal møde op på klinikken af flere omgange. Dog er det en nødvendighed, som i sidste ende vil bevare og forbedre både udseende, taleevner, tyggeevne og overordnet komfort.

Kontakt mig for en gratis forundersøgelse på klinikken i Taastrup

Kontakt os

 

Læs mere om, hvad en protese kan hjælpe dig med, og hvad det egentlig er lige her på Netdoktor.dk.

Vedligehold din protese

Det er vigtigt at rengøre din tandprotese derhjemme. Protesen skal børstes både morgen og aften med en speciel protesebørste og et renseprodukt beregnet til brug på tandprotese

Tandproteser i Taastrup | Klinisk Tandtekniker