Finansiering

Finansiering: Del regningen op i mindre bidder

Nogle gange kan det være rart at modtage finansiering. Dette kan bruges til at dele betalingen op. Når det kommer til en større tandlæge behandling. Hos Klinisk Tandtekniker Annette Andersen samarbejder vi med Sundhed+. Hvori vi på den måde kan tilbyde dig en hurtig og enkel betalingsordning.

Med en Sundhed+ Kredit vælger du selv hvor mange måneder du ønsker at afdrage over. Dermed er lånet også afhængig af din økonomi. I forhold til en kredit, som kan lande ml. 3.000- 50.000 kr.

Læs mere her

Sådan gør du

  1. Start med at ansøge om en kredit på https://www.sundhedplus.dk/ Det tager under 2 minutter, og alt hvad du skal bruge, er dit NemID.
  2. Ansøgningsprocessen er 100 % automatiseret, og du får svar på din ansøgning med det samme.
  3. Bliver du godkendt til en kredit, oplyser du os blot om, at du ønsker at betale med din Sundhed+ Kredit, når du har fået din behandling.
  4. Vi indtaster herefter regningsbeløbet i Sundhed+ system, og du vil med det samme modtage en sms med et link til at godkende betalingen.
  5. Når du godkender betalingen, overfører Sundhed+ det fulde beløb direkte til Klinisk Tandtekniker Annette Andersen, og du vil herefter afdrage beløbet til Sundhed+ over det valgte antal måneder.